Programma 2017-2018
Na de fusie van de Stenden Hogeschool en de NHL Hogeschool heet het Stendenkoor nu:

Het NHL-Stendenkoor brengt in 2018 de Johannes Passion van J.S. Bach.
Hoewel de Johannes Passion niet zo bekend is als de de Matthäus Passion, is dit werk wel moeilijker en interessanter. Het NHL-Stendenkoor is er al enthousiast mee bezig.

Dinsdag 27 maart 2018: Atlas Theater in Emmen

Woensdag 28 maart 2918: Grote Kerk in Leeuwarden

_________________________________________________________________________________________

Zingen bij het NHL-Stendenkoor?

Als je van zingen houdt, studeert of werkt aan een van de HBO en MBO scholen in Leeuwarden en deelname aan het koor lijkt je wel wat, kom gerust eens kijken en luisteren op donderdagavond. Het koor kent geen audities maar een stemtest is nodig in verband met de balans van het koor. Je kunt contact opnemen met de Protected email address.

(English version below)

Het zal niemand zijn ontgaan dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is geworden.

We hopen dat hierin ook voor het NHL-Stendenkoor een rol is weggelegd.

Stendenkoor nu ook op Facebook.

De informatie over het NHL-Stendenkoor kun je verder op deze website vinden.